Een rijstblog

Zoals de meesten van jullie weten vertrek ik over 4 dagen (!) om een semester te gaan studeren in Hong Kong. Alsof dit nog niet genoeg uit mijn comfort zone was, besloot ik daarna nog een reis te maken naar India en een maandlange yoga teacher training te volgen in India.

Velen van jullie hebben me gevraagd een rijstblog bij te houden. Om eerlijk te zijn vond ik dit in eerste instantie een beetje een gek idee. Maargoed, ik begrijp ook dat ik in landen ga verblijven waar het merendeel van de maaltijden uit rijst bestaat en de details hiervan fascinerend zijn. Ik heb daarom besloten om trouw verslag te doen van mijn rijstavonturen.

Toen ik dit schreef aten we risottorijst. Ik had natuurlijk een foto moeten maken van de (overigens overheerlijke) risotto, maar dat was ik even vergeten. Beginnersfout. Binnenkort meer rijst, vanuit het Hong Kongse of misschien al wel vanuit het vliegtuig.

Risottorijst

[jetpack_subscription_form title=”Ontvang nieuwe rijstblog berichten per email” subscribe_text=”Voer hieronder je emailadres in:” subscribe_button=”Aanmelden” show_subscribers_total=”0″]

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *